Www.Isy-School.Nl Inloggen

www.isy-school.nl inloggen hieronder opgesomd :

1. Isy-school: Communicatie met ouders met één klik geregeld …

Home


Isy-school: Communicatie met ouders met één klik geregeld ...
ISY is hét communicatie platform voor basisscholen, leerkrachten, ouders en verzorgers. Alle communciatie en informatie direct beschikbaar onder één klik!

2. Isy-school – BS De Triangel – Ulestraten

https://www.bs-detriangel.nl/pagina/125328/Isy-school

Ook voor ons als basisschool is dit een hele omslag. … Klik dan op de link: https://www.isy-school.nl/. Wilt u inloggen op Isy van onze school? Klik dan op de …

3. Isy schoolcommunicatie – Apps op Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.isy.school&hl=nl&gl=US

Educatief

4. Digitale info via ISY – Basisschool Op de Top

https://www.bs-opdetop.nl/pagina/238784/Nieuws

Na eenmalig registreren met een code die u als ouder/verzorger van school ontvangt, kunt u inloggen via https://bs-opdetop.isy-school.nl/login. Voordelen voor …

5. ISY – inloggen – BS De Kwir

https://www.dekwir.nl/pagina/379894/ISY+-+inloggen

Kwir Neer basisschool Leudal Limburg. … Via het ouderportal ISY communiceren wij digitaal met onze ouders. … Klik HIER als u via ISY wilt inloggen. Adresgegevens. Kloosterpad 14, 6086 AK NEER. T 0475-591414. E [email protected] …

6. Isy School – Home | Facebook

https://www.facebook.com/isyschool/

Isy school is hét digitale communicatiesysteem voor basisscholen. … te werk gaat, bekijk dan nu de volledige video via http://www.isy-school.nl/formulier/demo.

7. ‘t Kirkeveldsje – Inlog Isy

https://www.kirkeveldsje.nl/pagina/415154/Inlog+Isy

Inlog Isy. De school maakt gebruik van het ouder-communicatieportaal-schoolinformatiesysteem Isy-schoolinfo. De berichten komen in de mailbox van de …

8. Isy schoolnieuws – OBS Harlekijn

https://obsharlekijn.net/isy-schoolnieuws/

In 2013 is onze school gestart met het programma Isy Schoolnieuws. … dat u zich eenmalig registreert op http://obsharlekijn.net.isy-school.nl/registreren.

9. ISY schoolinfo – Basisschool Overhoven

https://www.bsoverhoven-sittard.nl/pagina/404519/ISY+schoolinfo

Wij gebruiken ISY schoolinfo als communicatiemiddel met ouders van onze … uw wachtwoord vergeten dan klikt u op wachtwoord vergeten op de inlogpagina.

10. Isy Schoolnieuws – De Omnibus

Isy Schoolnieuws

Onze school werkt met het programma Isy Schoolnieuws. … is het noodzakelijk dat u zich eenmalig registreert op : https://de-omnibus-com.isy-school.nl/login.

11. Isy-school | bsdeganzerik

https://www.bsdeganzerik.nl/isy-school

We gebruiken al een paar jaar ISY school om u te informeren over activiteiten en … U dient uw kind(eren) te registreren in de overblijfmodule van Isy. ​ … Log in via bsdeganzerik.isy-school.nl/login … Inloggen. © 2019 by Marco Media Heerlen.

12. Vakantierooster – SBO De Wissel

http://www.sbodewissel.net/informatie/kalender-vakantierooster.html

Onze actuele schoolkalender is voor ouders vindbaar op ons ouderportaal ISY. https://sbodewissel-net.isy-school.nl/login · Aanmelden nieuwsbrief.

Leave a Comment